SEVER S.D.L. d.o.o. | Ovlašteni STIHL trgovac

Uređaji za bušenje

Uređaji za bušenje

STIHL UREĐAJI ZA BUŠENJE ZA UČINKOVITO OBAVLJANJE POSLOVA BUŠENJA U TLU

Prilikom gradnje ograda, sadnje i uzimanja uzoraka tla, STIHL svrdlo znatno olakšava rad. Uz pravi alat za bušenje, iskop se može izvesti jednostavno, čak i u tvrdoj zemlji.

STIHL uređaji za bušenje ZA UČINKOVITO I BRZO BUŠENJE U TLU

  • Želite li kopati rupe i to učiniti što jednostavnije, preciznije i sa uštedom vremena? Onda je vrijeme za STIHL svrdlo za zemlju. Budući da naši uređaji za bušenje zemlje čine mnoge vaše projekte lakšim i bržim: Prilikom postavljanja stupova za konstrukciju ograde ili skele (primjerice za montažu pribora za igrališta)
  • Prilikom kopanja jama za sadnju stabala
  • Pri iskopima za instalacije odvodnje oborinskih voda

Pokretni i robusni STIHL bušači za profesionalce uvijek će impresionirati svojom jednostavnošću upotrebe, sofisticiranom tehnologijom i velikom uštedom vremena. Nije važno koliko je tvrdo tlo na kojem radite: naša pužna svrdla omogućuju precizno vođenje bušenja u svakoj situaciji i točno prema vašim željama i specifikacijama. STIHL svrdla s lakoćom prodiru čak i u kamenito tlo. To osiguravaju oštri vrhovi svrdla i pužna svrdla oštrih bridova. Kada se svrdlo izvuče, uklonjeno tlo biva sigurno izvučeno u pužnom svrdlu. Na ovaj način možete uzeti i uzorke tla.

Kako odabrati uređaj – bušač za jednog ili dva poslužioca?

STIHL uređaji za bušenje na benzinski pogon dostupni su u različitim izvedbama i razredima snage motora. Fleksibilna bušilica za jednog čovjeka sa snažnim STIHL 4-MIX motorom može se učinkovito koristiti bez pomoćnika. Bušenjem pomoću ručnog svrdla možete jednostavno upravljati s višenamjenskom ručkom. Za zdrav rad i sigurnost, uređaj je opremljen okvirom ručke koji prigušuje vibracije, a sadrži i QuickStop kočnicu za zaustavljanje prijenosa u slučaju potrebe.

Među priborom za uređaje za bušenje pronaći ćete sve potrebne alate za svoje planove i razne zemljane radove u vrtlarstvu i uređenju okoliša.